lördag 8 september 2007

Man blir aldrig färdig...



med ett rum, bara för att man tror att man är nöjd. Hittade en så fin "hängsak", med stjärnor och pärlor på tråd... att jag bara måste köpa den och nu förgyller den gardinen i mitt kök. När jag åt frukost i morse kollade jag in den lite extra och är helt klart nöjd med köpet (min man har inte upptäckt den ännu).
en... två... tre... ursäkta... nysattacker på hög nivå...
Det är alltså så att man har lyckats bli förkyld igen... typiskt när vi hade planerat en liten dagstur till fjällen lördag- söndag. Jag får väl passa på att fortsätta mina målar projekt (övre hallen är inte riktigt färdig målad och sedan väntar sovrummet). Ta nu hand om er alla och ha en bra dag =)
"Det är underbarare med ett klatt och frejdigt klavertramp, än ett försiktigt tassande"
KRAM JUNHE

8 kommentarer:

Dorthe ♥ sa...

Hej igen! Först nu såg jag dina frågor ang tvål och ljus. Ljusen kostar 35:- kr + 22:-kr i frakt, och tvålen 40:-kr + 22:-kr i frakt. Jag har länkat till dig är det okej?
Kram
Dorthe

Eva Agnes sa...

Visst blir man glad av att titta på sina nyinköp som passar perfekt.
Stackare förstås som blivit förkyld..
Kramar Eva Agnes

junhe sa...

en doft av danmark...

Absolut =) Tack för info.

Dorthe ♥ sa...

Godmorgon!
Vad glad jag blir...Tusen tack! Vilken tvål, är du intresserad av? En del har jag på lager. Du kan maila mig på min mailadress, den hittar du på min blogg.
Ha det bra tills vi hörs igen!
Kram

ellenors hörna sa...

hallå där trevlig läsning hörru.. men vart e egenheterna då? hittar ingen utmaning sis, hörru... hur gick det i helgen? kom ni iväg eller stannade ni hemma? Stor kram till dig å maken :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja, det är detaljerna som gör det... så mysigt du hade det i övre hallen, det lilla bordet var jättefint!! Mari.

junhe sa...

ellenors hörna...

förkylningen satte stopp för fjälltrippen, men vi åkte till Tällberg och myste istället. Avslutade dagen med en gårdsauktion i vår by. Så otroligt roligt och spännande. Du får se vad det blev av fynden när du kommer upp (du tycker väl syrran är tokig som vanligt...) Kram

junhe sa...

guldkant på livet...

bekräftelse och vänlighet är så inspirerande och hjälper till att hålla gnistan igång, tack mari för att du är så snäll =)