onsdag 29 augusti 2007

3 FAVORITER

Jag vet... klockan är mycket... hon är exakt 22:45, men jag vill göra ett inlägg innan jag lägger mig och jag har faktiskt inte kommit på något bra, förrän nu. Bloggandet är rätt intressant, man lär "känna" många andra trevliga personer på ett enkelt och okompliserat sätt, men också sig själv. I hope this makes sense. Nu ska ni iallafall få reda på lite mer om mig; 3 saker som representerar mig och som har en speciell plats i mitt hjärta (förutom min man, familj och vänner naturligtvis).


1. Hjo in my heart! Jag är inte född i Hjo, men har bott där under större delen av mitt liv och har upplevt mycket trevliga saker där. Den lilla trästaden kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och dit åker vi minst en gång per år för att träffa vänner, äta gott, promenera i stadsparken och mycket mer.


2. Jag har alltid gillat det där "lilla extra". Ja, ni vet... en liten chokladbit till kaffet eller en god olja i pastavattnet eller varför inte en speciell krydda till potatisgratängen. I Hjo finns en butik som har det passande namnet NJUTA. De som vill ha en extra guldkant på tillvaron bör göra ett besök dit; de har the, kaffe, choklad, kryddor, oljor, keramik osv osv. Jag köper alltid något till släkt och vänner härifrån.



3. Böcker, böcker och åter böcker. Jag älskar att läsa och jag läser det mesta. Det ligger ALLTID någon bok vid sängen (måste läsa lite innan jag somnar för att varva ner). Sista 2 böckerna jag läste var Stieg Larssons deckartrilogi (har ej läst 3:e boken...ännu) och de kan jag verkligen rekommendera. (Spänning, humor och lite "näven i bordet" handling).
Så...nu är det dags för sängen. Tack för att ni tittar in. Godnatt =)

4 kommentarer:

Stina sa...

Tack, vännen!
Men idag är det en vidrig dag...Kram

Nygammalt sa...

Vad roligt att få läsa lite om dig. Du gör rätt i att njuta i vardagen också. Godisgrisar är vi allihopa (de flesta av oss iaf) ;)
kram.

Stina sa...

Okej...vi byter. Puss

Eva Agnes sa...

Nu måste jag bege mig till Hjo. Har aldrig varit där. När jag åker och hälsar på mina barn i Stockholm och Västerås åker jag alltid på andra sidan av Vättern.
Nu rosar du också den staden så nu finns det ingen återvändo.
Kramar Eva Agnes